Press "Enter" to skip to content

Општина Битола: санација на “Индустриска“ кај “Гранит“, три дена нов сообраќаен режим

Поради санација на оштетување на коловозот на мостот на река Драгор на улица “Индустриска“ (кај базата на ГП “Гранит“), во следните три дена, општина Битола во соработка со КЈП “Нискоградба“, ќе реализира работни активности во овој дел на градот, а сообраќајот ќе се одвива согласно поставената сообраќајна сигнализација.