Press "Enter" to skip to content

Дали знаете кои се најбараните два кревети во иста просторија во градот? Овие, за масажа за парови, во “Боди М“

 
Листа на чекање имаме за клиенти за масажа ….а и за другите третмани, да си признаеме.
 
Не е лесно да бидеш најдобар…тоа значи дека ќе бидеш и најбаран.
 
Благодариме на трпеливоста на нашите клиенти и на стекнувањето на новите навики, масажа да се закажува неколку дена однапред.
 
Ваш “Боди М“