Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод”: нормализирано снабдувањето со вода во дел од Нова Битола

ЈКП Водовод-Битола, ги известува своите корисници од ул. Васко Каранѓелевски, хотел Битола, Горниот Пазар и зградите Декорпод дека водоснабдувањето е НОРМАЛИЗОРАНО.

Навремено од раните утрински часови е излезено на терен и е извршена промена на овален затворач Ф-150.

Со овој зафат се очекува непрекинато и поквалитетно водоснабдување за нашите корисници.

More from ВестиMore posts in Вести »