Press "Enter" to skip to content

СВР Битола  РСБСП делеа флаери и ладна вода на возачите во рамките на “Безбедно лето 2022“ 

СВР Битола заедно со Полициската станица од општа надлежност Ресен и Отсекот  за превенција при СВР Битола,во соработка со Републичкиот совет за безбедност на патниот сообраќај реализираа превентивна  активност во рамките на кампањата на МВР “Безбедно лето“ и  “Вози одморен“ кампања на РСБСП во централното подрачје на Ресен и во туристичката  населба – Претор.На возачите им беа поделени флаери со едукативни содржини, како и ладна вода за освежување во овие многу топли денови.