Press "Enter" to skip to content

Фото вест: “ЛС Ваикики“ познатиот турски бренд, во стоковната куќа “Јавор“

Познатиот турски бренд “ЛС Ваикики“ според она пто можи да види работи на последните подготовки за отворање на голем трговски простор кој се наоѓа во поранешната стоковна куќа “Јавор“ во Битола.

“ЛС Ваикики“ во Битола има неколку години своја продавница која се наоѓа на Широк Сокак, под Камен мост, а ова е големо проширување на биснисот во Битола. 

Овој бренд ја доби довернаат на битолчани, но и на потрошувачите од околните градови, кои редовно се тука, а отворањето на големиот простор во “Јавор“ е потврда на тоа.