Press "Enter" to skip to content

Од утре, времен режим на сообраќај на патот за Брусник, реконструкција на канализација и коловоз

Општина Битола, ги известува граѓаните, дека од утре започнуваат работните активности на локалниот пат за село Брусник.

Согласно проектната документација, инфраструктурните активности вклучуваат изградба на фекална канализација и реконструкција на коловоз на локален пат за село Брусник.

Во периодот додека траат работните активности, сообраќајот на овој патен правец, ќе се одвива согласно утврдениот времен режим на сообраќај.

More from ВестиMore posts in Вести »