Press "Enter" to skip to content

Апел за помош: Петар го нема од вчера, ако го имате видено, контактирајте ги броевите

На социјалната мрежa Фејсбук се споделува апел за пронаоѓање на Петар Дрогришки од Битола, а доколку некој го има забележано облечен е како на фотографијата.

Во последните 24 часа се движел над Битола, Смолево, Брусник и Лавци, а ако некој го видел да контактира на броевите 075888779, 078492812, 075497526.

More from ВестиMore posts in Вести »