Press "Enter" to skip to content

Во “Бител“ клима уред “𝐕𝐎𝐗“ модерен дизајн, нова технологија и одлични технички карактеристики

Ви го преставуваме “𝐕𝐎𝐗 𝐈𝐕𝐀𝟔-𝟏𝟐𝐉𝐑𝐏𝐂𝐖𝟏“ клима уредот кој се одликува со модерен дизајн, нова технологија и одлични технички карактеристики.

Доставата до вашиот дом е БЕСПЛАТНА!

Инвертер сплит клима уред

Автоматско чистење, aвтоматско рестартирање
Вграден Wi-Fi за контрола преку мобилен, anti-fungus функција, тајмер, I Feel функција, Deep Sleep режим
Anti-2.5pm филтер, LCD дисплеј, 5 нивоа на вентилација, само дијагностика, турбо режим, заштита од истекување на гас
Енергетска класа (SEER/SCOP): 6.12/4.14; А+++/A++
Kапацитет за ладење: 3700 W
Kапацитет за греење: 3900 W
Номинален капацитет: 12000 BTU
Греење/Ладење: од -15 °C до 46 °C
Tестирано на -20 °C
Препорачана површина до 35 м2
Ниво на бучава: 54 dB
Надворешна единица: (В x Ш x Д) 540 x 720 x 260 mm
Внатрешна единица: (В x Ш x Д) 292 x 792 x 201 mm
Гаранција: 36 месеци

Телефони за нарачка: 047/22-00-55, 070/395-824, 075/244-690 и 075/924-575.