Press "Enter" to skip to content

Продолжуваат градежните работи во општина Битола, реконструкција на “7-ми јули“

Градоначалникот, Тони Коњановски, изврши увид на почетокот на работните активности на улицита 7 ми јули, каде што во моментот се врши отстранување на стариот асфалт, по што ќе следува асфалтирање.

Проектот за реконструкција на коловоз на улицата 7 ми јули, се реализира во должина од 322 метри, со вкупна вредност од 5.865.518 денари.