Press "Enter" to skip to content

Вечер во “Везилка“, Македонска рок антологија со Агим Џело

Вечер, петок, 29 јули, со почеток во 22 часот, во кафе бар “Везилка“ ќе се одржи “Ноќ со Металманиа“ со Агим Џело, водител на музичката емисија “Металманиа“.

Акцент ќе биде ставен на Македонската рок антологија, од 22 до 23 часот ќе се презентира исклучиво стара македонска рок музика.

Од 23,30 до 1 часот ќе се слуша музика од светската рок сцена.