Press "Enter" to skip to content

Специјални гости на концертите на Наум во Битола и Охрид “35 години Наум“

Почитувани со огромно задоволство сакаме да Ве информираме дека на јубилејните концерти на Наум во Хераклеа Битола и Долни Сарај Охрид, ќе настапат и специјални гости.

На Концертот во Битола на сцената на античкиот театар Хераклеа, како специјални гости ќе настапат: групата Боеми, Зуица Лазова, Владимир Поповски и Татијана Стефановска.

Додека на концертот во Охрид на сцената во Долни Сарај, специјални гости ќе бидат Милован Секуловски, Ѓоко Таневски, Зуица Лазова и Владимир Поповски

Како и предходно што Ве информиравме влезниците за двата концерти веќе се во продажба и можат да се набават преку продажната мрежа на

www.kupikartizase.com .