Press "Enter" to skip to content

Нова извонредна промоција во “Роса Вита“ на целата “Vichy“ и “La Roche“- posay линија

20% намалување на целата “Vichy“ и “La Roche“- posay линија до 2 август.

“Vichy Laboratoires“ соработува со тим од дерматолози и експерти за здравје на кожата за да ги создаде најефикасните и безбедни формули.

Посветени на обезбедување решенија за нега на кожата и промовирање на здрава кожа во секоја животна фаза.

Зошто “La Roche-Posay“ ја препорачуваат 90.000 дерматолози ширум светот?

Затоа што соработуваме со дерматолози за да развиеме ефикасна нега на кожата што прави разлика, како што е хидратантната крема за лице “Double Repair“.

За здрава и младoлика кожа, “Роса Вита“ Ве очекува.

Посетете нè:

📍 https://goo.gl/maps/hpjxeoMqsmNfZL3E7