Press "Enter" to skip to content

“Hydrafacial“ третман во “Боди М“ за чистење на кожата на вашето лице

Ние со комбинација на овие сонди ја чистиме кожата на вашето лице длабински, а потоа ја хидрираме со препрати кои ги нанесуваме и ја пегламе до совршенство.
 
А која е Вашата супер моќ?
 
Побарајте информации за “Hydrafacial“ третманот во “Боди М“, за кој стручните луѓе од индустријата за убавина велат дека е третман кој ги срушил сите рекорди, дури попопуларен e и од ботоксот.