Press "Enter" to skip to content

Вечер во Хеараклеја “35 години Наум“ и неговите гости, “Боеми“, Зуица, Владимир и Татијана

Почитувани со огромно задоволство сакаме да Ве информираме дека на јубилејните концерт на Наум во Хераклеа Битола, ќе настапат и специјални гости.

На сцената на античкиот театар Хераклеа, како специјални гости ќе настапат: групата Боеми, Зуица Лазова, Владимир Поповски и Татијана Стефановска.

Влезниците за концертот можат да се набават преку продажната мрежа на

www.kupikartizase.com .