Press "Enter" to skip to content

Превентивна активност СВР Битола со граѓани во колективни станбени згради

Денеска, 4 август, во рамките на проектот “Безбедно лето 2022“ и проектот “Безбедна заедница – мирна заедница“, како и превенција од кражби, полициски службеници на подрачјето на Битола остварија средба со граѓани во колективни станбени згради.

При активноста поделени беа летоци со едукативна содржина, а беше разговарано со граѓаните како да ги заштитат домовите од кражби.

More from ВестиMore posts in Вести »