Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“: утре од 8 до 12 часот без вода дел од улица “Елпида Караманди“

ЈКП “Водовод“ ги известува граѓаните дека во текот на утрешниот ден, четврток, 11 август 2022 година, поради дефект на водоводната мрежа на улица “Елпида Караманди“, (потегот од ул. “Никола Тесла“ до ул. “Широк Сокак“ ќе има прекинато водоснабдување и прекинат сообраќај за движење на моторни возила.

Прекинот ќе трае од 08.00 до 12.00 часот.

More from ВестиMore posts in Вести »