Press "Enter" to skip to content

ЈП “Комуналец“ постави светлосни сообраќајни знаци на пешачките премини за поголема безбедност

Јавното претријатие “Комуналец“ од Битола информира дека го финализираа проектот за поставување на дополнително осветлување и светлосна сообраќајна сигнализација на пешачките премини за зголемена безбедност.Светлосни сообраќајни знаци се поставени на улицата “Генерал Васко Карангелевски“, која е една од најпрометните улици во Битола, каде претходно пешашките премини беа дополнително осветлени.  ЈП “Комуналец“ ќе продолжи со поставување и на други улици низ град Битола, бидејќи како велат  ЈП Комуналец“ е секогаш во служба на граѓаните.

More from ВестиMore posts in Вести »