Press "Enter" to skip to content

М-р Лидија Споа нов директор на Горната Гимназија

Општина Битола информира дека за  в.д директор на СОУ Гимназија “Јосип Броз Тито“ е назначена м-р Лидија Споа, дипломиран психолог, магистер по клиничка и советодавна психологија, вработена во училиштето.

Лидија Споа, доаѓа на местото на директорката Фани Наумовска, која од директорската позиција, која поднесе оставка.

More from ВестиMore posts in Вести »