Press "Enter" to skip to content

Кафулето “Портал“ со свој простор, до бината за “Белата ноќ“, навреме резервирајте

На 26 и 27 август ќе се одржи 10. јубилејно издание на “Широк Сокак во бело“, а кафе “Портал“ ќе има свој простор за своите гости на плоштадот “Гоце Делчев“ веднаш до бината за двата вечери. 

Поради големиот интерес на битолчани покана до нашите  голем број редовни гости кои се заинтересирани за шанк маси, навремено да направат резервациите за двете вечери.