Press "Enter" to skip to content

Започна со работа специјализирана интернистичка ординација ПЗУ “Плодност Интермед“

Деновиве започна со работа специјализирана интернистичка ординација ПЗУ “Плодност Интермед“.

Во новоотворената интернистичка ординација ќе се извршуваат следните прегледи:

-Интернистички преглед,

-Ехо на тироидна жлезда,

-Ехо на абдомен,

-Доплер на периферија,

-Доплер на каротидни артерии,

-Гастроскопија и колоноскопија со анестезија, како и

-Интернистички консултации.

Локацијата на специјализирана за интерна медицина, ПЗУ “Плодност Интермед“ е на улица “Крушевска Република“ бр. 19-1/3 во Битола.

Телефон за закажување 075 758 492.