Press "Enter" to skip to content

Хотел “Епинал“ со свој шанк за “Белата ноќ“, навреме резервирајте

Хотел “Епинач“ ве информираме дека на 10. издание на “Широк Сокак во бело – БЕЛА НОЌ“ која ќе се одржи во петок 26 август, и сабота 27 август хотел “Епинал“ има свој шанк на плоштадот “Гоце Делчев“.

Ве очекуваме да ја направиме заедно вечерта посебна!

Повеќе инфо и резервации на следните броеви 072 306 828 и 074 245 666.