Press "Enter" to skip to content

“Filaggrin Protect®“ бариерната маст во аптеките на “Роса Вита“

Овозможете ефикасна хидратација и надминете го проблемот со прекумерно сува кожа, со докажаниот успех на “Filaggrin козметиката“.

Иновативната формулација која содржи поголема концентрација на глицерол во својот состав овозможува ефикасна хидратација на вашата кожа, зголемувајќи го нивото на филагрин протеинот во кожата.

Производот се препорачува при:

-Атопична кожа,

-Чувствителна, многу сува и оштетена кожа

-Кожа склона кон иритација и јадеж

-Сенилна ксерозаж

-Суви и испукани раце

-Сува и оштетена кожа на петици и стапала

За квалитетна грижа на Вашата кожа.

Посетете нè:
📍https://goo.gl/maps/hpjxeoMqsmNfZL3E7

“Роса Вита“ секогаш тука за Вас.