Press "Enter" to skip to content

Со поставување на столбчиња ЈП “Паркинзи“ ги заштитува тротоарите и пешачките патеки од паркирање возила

Екипите на јавното претријатие “Паркинзи“ од Битола деновиве ги санираат оштетените и поставуваат нови столбчиња на повеќе локации низ градот.

Со ова, како соопштуваат од претријатието,  се заштитуваат пешачките патеки од непроприсно паркирање на возила и се овозможува непречено движење на пешаците.

More from ВестиMore posts in Вести »