Press "Enter" to skip to content

Се отвори “Unlimited Coders Академија“ единствена од ваков тип во нашиот град (фотогалерија)

Деновиве пред почетокот на школската година, се отвори “Unlimited Coders Академија“ единствена од ваков тип во нашиот град, која се наоѓа ул. “Тодор Скаловски3 бр.12 над ресторан “Аурум“.Во рамките на академијата преку курсеви ќе се изулува англиски јазик. Фокусот и целта се развивање на сите вештини на англискиот јазик: слушање, зборување, читање, пишување преку редовни курсеви подредени  според Европската Референцијална рамка CEFR (заедничка европска референтна рамка за јазиците). Pre-Juniors, Juniors , Seniors.Активно користење на јазикот (пракса во ресторани, фирми, кафетерии, банка..)Забавна настава со примена на врвна технологија и…учење со игри на “Play Station“.Подготовка за меѓународни испити кои се златен билет за учење или работење во странство, а ќе се добиваат FCE (First Certificate of English), CAE (Certificate in Advanced English), CPE (Certificate of Proficiency in English), BEC (Business English Certificate), IELTS (International English Language Test Systems) и APTIS оr BULLATS (English Language Test).Во “Unlimited Coders Академија“ ќе се одржуваат:

-Специјализирани курсеви за деловни луѓе.

-Курсеви за кондиција и конверзација IF YOU DON’T USE IT , YOU LOSE IT.

-Целосно подготвени за интервју за работа.Во “Unlimited Coders Академија“ има и курсеви за UI & Graphical Design, Front-end Developer, Full-stack Developer, Digital Marketing, Human Resources, за отворени врати кон пракса и работа во ИТ компанија.Тимот од предавачи и ментори се состои од професионалци со долгогодишно искуство во својата област на предавање.

https://unlimitedcoders.com/academy