Press "Enter" to skip to content

“Sinulan“ за нормални функции на респираторниот тракт во аптеките “Роса Вита“

“Sinulan“ хербален производ кој придонесува за нормалните функции на респираторниот тракт.

-“Sinulan Forte“ – за чисти синуси и затнат нос.

-“Sinulan Duo Forte“ – за затнат нос и чисти бронхии.

“Sinulan Forte“ и “Sinulan Duo Forte“ во случај на синузитис и течење на носот го поддржува отекувањето на носната слузница, го олеснува дишењето и ја намалува болката и воспалението.

Верувајте му на “Sinulan“. Дишете мирно со чисти синуси и нос! За целото семејство.

 

Посетете нè:
 
 
Роса Вита, секогаш тука за Вас.