Press "Enter" to skip to content

“Боди М“ меѓу првите на Балканот со една нова иновација во негата на лице

ИНСТАНТ ПОДМЛАДУВАЊЕ И ЗАТЕГНАТО ЛИЦЕ со третмнанот кој ги освои славните дами ширум светот ТРЕТМАН СО КОЛАГЕНСКИ КОНЦИ за прв пат во Битола, а го носиме ние од “БОДИ М“ и дава ВИДЛИВИ РЕЗУЛТАТИ ВЕДНАШ.

Одамна се нема појавено нешто на козметичкиот пазар кое направило толкав бум како што е третманот со колагенски конци или нитки. Кога ќе ги видите резултатите, ќе ви биде и јасно зошто, особено затоа што е во прашање неинвазивна метода, а резултатите се видливи веднаш по третманот.

Во прашање се нитни од колаген кои се раствораат во кожата, а состојките продираат во неа пополнувајќи ги брчките, залегнувајќи го тонусот на мускулите на лицето и провоцирањето на создавање на колаген во подолг временски период.

Овој третман ја враќа еластичност а и влагата на кожата, ублажува знаци на стареење и придонесува вашето лице да изгледа далеку помладо.

Јавете се и бидете меѓу првите кои ќе добие термин за овој третман. Листата на заинтересирани клиенти и слободни термини брзо ќе биде пополнета.

“БОДИ М“ 070373412