Press "Enter" to skip to content

“ATV“ авантура која не смее да се пропушти

-АДРЕНАЛИНСКО УЖИВАЊЕ, НЕСЕКОЈДНЕВНО ИСКУСТВО, НАЦИОНАЛЕН ПАРК “ПЕЛИСТЕР“, НОВИ ПРЕДИЗВИЦИ

Не смеете да пропуштите!

За повеќе информации и резервации за вашиот ATV обратете се на следниот број: 078 393 025.