Press "Enter" to skip to content

Горан Милевски – министер за локална самоуправа поднесе оставка

Министерот за локална самоуправа Горан Милевски, досегашниот министер за локална самоуправа, ја доставил својата оставка до Владата. Оставката ќе биде  разгледана, а потоа ќе биде информирано Собранието кое на седница треба да ја констатира.

Милевски, изјавил, дека се повлекува од лични причини.

Горан Милевски останува претседател на Либерално демократската партија.

More from ВестиMore posts in Вести »