Press "Enter" to skip to content

Фото вест: ЈП “Стрежево“ започна со редовните ремонти на ски-лифтовите кај Нижеполе

Екипи на јавното претријатие “Стрежево“ од Битола започнаа со планираните редовни ремонти на ски-лифтовите на ски-патеката кај летно-зимскиот центар “Нижеполе“, а со тоа започнаа и подготовките за наредната скијачка сезона и што побезбедно би ја дочекале новата ски-сезона која ни е на прагот.

Да потсетиме изминатата зимска сезона со снегот кој завршна при крајот на сезоната, таа се продолжи и битолчани и љубителите на скијањето, бордањето и сакањето имаа долга сезона со голем број на ноќни скијања.

More from ВестиMore posts in Вести »