Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ – Битола: поради дефект со прекинато водоснабдување повисоките места на населба “Баир“

ЈКП “Водовод“ од Битола известуваме дека во текот на денешниот ден, среда, 12 октомври 2022 година, поради дефект на азбестна на цевка Ф-250, со прекинато водоснабдување се корисниците од повисоките места на населба “Баир“, над улицата “Илинденска“.

Водоснабдувањето ќе се нормализира по завршувањето на санацијата на дефектот.