Press "Enter" to skip to content

“OUTDOOR BRANDS“ продавница за брендирана облека “second hand“ ја отвори сезоната есен/зима (фотогалерија)

“OUTDOOR BRANDS“ е продавница за втора рака облека која  започна со работа во октомври минатата година. По успешната сезона и посета на многу луѓе не само од Битола, туку од цела Македонија, кои набавија  јакни, пантолони за планинарење и скијачка опрема од најголемите светски брендови ја започна и втората сезона во Битола.

Во  “OUTDOOR BRANDS“  можете да набавите облека од светските брендови кој тешко се наоѓаат или се недостапни во Македонија на друго место.

Цените во  “OUTDOOR BRANDS“  се за 80% поефтини од цените на истите брендови. Тоа е заради сопствениците на “OUTDOOR BRANDS“ облеката ја набавуваат во Холандија.Иако во “OUTDOOR BRANDS“ облеката е втора рака истата е од највисок квалитет и е прва класа која што во светот на текстилот и во оваа индустрија значи, исто како ново.“OUTDOOR BRANDS“ работи само за зимската сезона и направи пауза на крајот на мај, но сега од 1 октомври  повторно ги отвори своите врати за битолчани кој во голем број ја посетија продавницата која што беше целосно опремена со нова роба!

Кој сака нешто квалитетно од брендовите “North face“,“Jack Wolfskin“, “Mammut“, “Columbia“  и многу други брендови да си купи, а да не плати превисоки цени, тогаш сте на точното место во “OUTDOOR BRANDS“ на улица “Васко Карангелевски“ во зграда “Декорпод“ до “Кеопс“.