Press "Enter" to skip to content

Ѓуро Илиќ предавач на Светскиот семинар на АЈБА во Белград

На покана од “Ол Јапонија“ будо асоцијацијата мајсторот Ѓуро Илик од Битола, носител на 8 дан, со претаставници од Будо центарот Пелистер од Битола, центар кој е единствено лиценциран од оваа светска асоцијација,  учествуваат на Светскиот семинар-кој ќе се одржи во Белград.Нашиот истакнат мајстор на боречките вештини Ѓуро Илиќ е еден од предавачите на овој еминентен собир на мајстори од Европа, Америка, Африка и Азија…Илиќ, како еминентер стручњак своето предавања го одржа на покана на “Ол Јапонија“ будо асоцијацијата, го извесе со асистенција на тројца асистенти од Битола, а предавањето беше следено со голем интерес.

More from ВестиMore posts in Вести »
More from СпортMore posts in Спорт »