Press "Enter" to skip to content

Вработените на ЈКП Водовод Битола и во викенд и во празнични денови се на терен

Вработените на ЈКП Водовод Битола и во викенд и во празнични денови се на терен во извршување на своите редовни обврски, санација на дефекти, кои се јавуваат заради дотраеност на водоводната мрежа, но и расчистување на просторот по санацијата и завршувањето на интервенциите.

Наша прва обврска е обезбедување непречено снабдување со квалитетна вода на граѓаните, Велат  од Водовод.

More from ВестиMore posts in Вести »