Press "Enter" to skip to content

“Анлимитед Кодерс“ – афтер забава за убав и релаксиран старт на учениците и практикантите (фото)

“Анлимитед Кодерс“ организира афтер забава за убав и релаксиран старт после првата работна седмица на учениците и практикантите во академијата.Во опуштена атмосфера со добра енергија и музика започна афтер забавата.Студентите заедно со практикантите и нивните предавачи го одбележаа и прославија крајот на работната седмица.Ваквите забави се моменти во кои сите ние забораваме на обврските и брзото темпо,тука се создава тимски дух и се обновуваат вредностите како мотивација и мегусебна подршка.Во тек се и уписите за Академијата за човечки Ресурси, повеке информации на https://www.unlimitedcoders.com/hr-academy.