Press "Enter" to skip to content

Во хотел “Епинал“ пилешко припремено на еден поинаков начин!

 
Ексклузивно само во хотел “Епинал“
пробајте совршен специјалитет
кој е со уникатен вкус
и е дел од нашето “CHICKEN“ мени!
 
Повелете и уживајте.