Press "Enter" to skip to content

Само во “Роса Вита“ аптеки, 20% попуст на сите “Vichy“ производи

“Vichy Laboratoires“ соработува со тим од дерматолози и експерти за здравје на кожата за да ги создаде најефикасните и безбедни формули. Посветени на обезбедување решенија за нега на кожата и промовирање на здрава кожа во секоја животна фаза.

Термалната минерална вода “Vichy“ е клучна состојка во сите производи за нега на кожа.

Откријте го изворот на нејзината моќ.

Акцијата трае до 31 октомври и не се однесува на сончевата колекција и акциските производи

Посетете нè: 

https://goo.gl/maps/hpjxeoMqsmNfZL3E7

https://goo.gl/maps/U4mUR4bGoUkoHG5p8

Ве очекуваме.

Роса Вита, секогаш тука за Вас.