Press "Enter" to skip to content

“Бител“: најекономично греење се клима уредите, “мitsubishi“ се број 1

Најекономичното решение за греење и ладење во моментов се се клима уредите. “Mitsubishi“ клима уредите се број 1 на светско ниво, тестирани во сите услови и гарантирано не трошат повеќе од 200 kWh месечно.

Побрзајте да обезбедите квалитетен клима уред со висока енергетска ефикасност. Во моментов е во тек АКЦИЈА 3+2 години БЕЗУСЛОВНА гаранција.

-Опсег на работна температура од -20 до +46°C. Ниско ниво на бучава. “HEPA“ и антибактериски филтер. Самодијагностика. “Sleep mode“.

Обезбедена екипа за монтажа, сервис и одржување во секое населено место низ Македонија.

Можност за плаќање до 12 рати без камата и без дополнителни трошоци. Аплицирање само со лична карта и одобрување за само 15 минути.

Информирајте се повеќе на “Viber“, со порака на “Facebook“ или на телефоните: 047/22-00-55, 070/395-824, 075/244-690, 075/469-695

Производите можете да ги видите подетално на следниов линк:

https://bit.ly/3Tl6Kbs