Press "Enter" to skip to content

Приведена битолчанка барана со потерница за затворска казна од 100 дена

Полициски службеници од полициска станица од општа надлежност Битола денеска од улица”Караорман”во Битола ја лишиле од слобода 34 годишна битолчанка.

Истата се барала по судска наредба од Основен Суд – Битола поради издржување на затворска казна во траење од 100 (сто) дена. при што истата е спроведена во Казнено поправен дом “Идризово“ во Скопје.