Press "Enter" to skip to content

“Предизвиците на младите кон успехот“ трибина на Универзитетско студентско собрание УКЛО – Битола (фото)

Во новите простории на Студентскиот информативен центар на УКЛО  во Битола се одржа трибина на тема “Предизвиците на младите кон успехот“.-По повод Меѓународниот ден на студентите, покрај целосна поддршка на барањата на студентите од земјата за повеќе права и унапредување на студентскиот стандард реализиравме и други активности во соработка со претседателката Ивана Атанасовска и Локалниот младински совет на Општина Битола на тема “Предизвиците на младите кон успехот“, рече на отворањето на трибината Симона Наумовска, лидер на УКЛО УССС.Настанот со своето присуство и нивната успешна приказна го збогатија и панелистите д-р Ана Ристевска, д-р Наташа Несторовска и Горан Веловски.