Press "Enter" to skip to content

Д-р Таше Трпчевски во потесниот круг за избор на маж на годината

Започнува гласањето за маж на годината, кое трае до среда, 23 ноември 2022 навечер.

Гласајте за нашиот џентлмен и сограѓанин прим д-р Таше Трпчевски, на следниот линк:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=566291362168830&id=100063639127265&mibextid=Nif5oz