Press "Enter" to skip to content

Во “Бител“ со “Vox“, 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 𝗙𝗿𝗶𝗱𝗮𝘆, трае подолго!

-Телевизори
-Аудио опрема
-Клима уреди
-Мали кујнски апарати
-Правосмукалки
-Микробранови печки
-Бела техника
 
Побрзајте и искористете ги ексклузивните попусти дури до 30% се до крајот на овој месец.
 
Комплетната понуда можете да ја најдете на нашата веб страна www.bitel.mk
 
Дознајте повеќе на Viber, со порака на Facebook или на телефоните наведени подолу.
📱 047/22-00-55
📱 070/395-824
📱 075/244-690
📱 075/469-695