Press "Enter" to skip to content

За вистинско уживање, врвно приготвен ручек според вашите желби во хотел “Епинал“ 

Почуствувајте ги вкусовите на нашите совршени специјалитети и уживајте во прекрасниот и топол амбиент на хотел “Епинал“.
 
Затоа што нашите гости го заслужуваат најдоброто!