Press "Enter" to skip to content

Одлична промоција за борба против акни во “Роса Вита“ аптеките!

Со секој купен “Acne Out“ активен лосион, “Acne Out“ активен крем или “Acne Out“ сапун, следува ПОДАРОК, “Acne Out Oxy Wash“!

“Acne Out“ е колекција на медицинска козметика, со комплексни формули кои успешно ги совладуваат акните!

За оптимални резултати, вашата рутина треба да изгледа вака:

-Измијте го лицето со Acne Out Oxy Wash или Acne Out сапунот

-Со памук нанесете го Acne Out активниот лосион на чисто лице

-Нанесете го Acne Out активниот крем на мозолчињата

-Нанесете Acne Out крем со SPF 30 на целото лице

Посетете нè:
 
Ве очекуваме, “Роса Вита“, секогаш тука за Вас.