Press "Enter" to skip to content

Во “Боди М“ инстант подмладување и затегнато лице со третманот кој ги освои славните дами ширум светот

ТРЕТМАН СО КОЛАГЕНСКИ КОНЦИ и дава ВИДЛИВИ РЕЗУЛТАТИ ВЕДНАШ – BEAUTY TREND collagen rope protocol.

Одамна се нема појавено нешто на козметичкиот пазар кое направило толкав бум како што е третманот со колагенски конци или нитки. Кога ќе ги видите резултатите, ќе ви биде и јасно зошто, особено затоа што е во прашање неинвазивна метода, а резултатите се видливи веднаш по третманот.
Во прашање се нитни од колаген кои се раствораат во кожата, а состојките продираат во неа пополнувајќи ги брчките, залегнувајќи го тонусот на мускулите на лицето и провоцирањето на создавање на колаген во подолг временски период.
Овој третман ја враќа еластичност а и влагата на кожата, ублажува знаци на стареење и придонесува вашето лице да изгледа далеку помладо.
Контактирајте не за детални информации

DS V LINE Macedonia – официјален дистрибутер за Македонија