Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: прекинато водоснабдување во “Лавчанска населба“ и дел од “Буковска населба“

 
ЈКП “Водовод“ Битола известува дека во текот на денешниот ден 06.12.2022 (вторник) поради дефект на Ж.Л.Ц Ф-350 на ул. “Социјалистичка“ во населба “БЛР“, со прекинато водоснабдување се корисниците од Лавчанска населба и дел од Буковска населба.
 
Прекинот ќе трае до завршување со санацијата на дефектот.