Press "Enter" to skip to content

НОВО од Cermat – 100% Македонски производ!

Пилешко месо по Ваш избор – вкусен оброк за целото семејство.

Само за гурмани! 

Пилешки копан со надкопан

Пилешко филе

Цело пиле

Пилешки копан

Од сега и во маркетот до вас, 100% македонски производ.