Press "Enter" to skip to content

Општина Битола со јавен оглас за користење куќарки и тезги за “Зимската приказна“

Општина Битола, објави јавен оглас за прибирање на понуди за користење на урбана опрема – куќарки и тезги за продажба на храна, пијалоци и други производи и простор за поставување на опрема за забава на деца кај Офицерски дом, за периодот од 24 до 31 декември 2022 година.

Во огласот, наведени се сите информации кои се однесуваат на начинот на достава на понудите и обврските кои треба да ги исполнат закупците, а истите заедно со образецот на понуда, достапни се на следниот линк

 https://www.bitola.gov.mk/joglas_tezgi_kuka_zimskap23/.

 

More from ВестиMore posts in Вести »