Press "Enter" to skip to content

Вечер во “Расчекор“, нова “Орфеј“ ретро журка

После успешно организираната ретро-журка во чест на диско “Орфеј“ од Битола, сo слоган “Влез саде за парој“ ова лето во август, организаторите уште тогаш најавија друга, сега со нов слоган. Тоа што го ветија, го исполнија, вечер зимска журка или трета по ред во чест на култната дискотека “Орфеј“ од Битола.

Шоуто продолжува, со ди-џеите Кекел, Николче Терзиевски и Тркач и зимска ретро журка, No 3, “Орфеј“ во ноќен клуб “Расчекор“ во Битола на 16 декември по слоганот: “Старо и младо во “Расчекор“ до зори, музиката да не спои“.