Press "Enter" to skip to content

Незаборавен дочек на Новата 2023 во хотел “Епинал“ заедно со “Либеро Бенд“

Оваа година можете да бидете дел од фантастичната програма која ја подготвува Хотел Епинал за дочекот на најлудата ноќ.

Подгответе се за одлична забава заедно со “ЛИБЕРО БЕНД“ загарантирано врвно искуство и гламурозен спектакл.

Бидете дел од една незаборавна ноќ исполнета со многу позитива, насмевки и одлична музика…

Да ја дочекаме Новата Година заедно во одлична атмосфера и полн сјај.

Изберете еден од пакетите, а картите се пуштени во продажба и можат да се набават во лобито на хотел “Епинал“, за повеќе инфо и резервации обратете се на следниот број  072 306 828

Ве очекуваме, бидете со нас!