Press "Enter" to skip to content

Интернистичка амбуланта “Плодност Интермед“ (видео)

Погледнете кои услуги може да ги добиете во нашата интернистичка амбуланта “Плодност Интермед“, од страна на врвниот медицински тим.

“Плодност Интермед“ се наоѓа во населба “АРМ“ (стара касарна), на ул. „Крушевска Република“ 19-3/1

Закажете термин на 075758492